Om mig

Jag heter Charlotte och kallar mig för spirituellacharlotte på instagram, En 34 årig 3 barns mamma med allt vad det innebär. Jag är certifierad kristallhealer och diplomerad tarot reader. Använder mig av eteriska oljor och guidar dig hur du använder dom för att öka hela ditt välmående. Jag brinner för att hjälpa hela dig, fysiskt, psykiskt och spirituellt.

Jag har i större delen av mitt liv känt mig otroligt vilsen, känt att livet måste vara mer än såhär. Jag har varit blyg, tillbakadragen och otroligt passiv. Gjort allt för att passa in och vara alla till lags.

Vem är jag utan detta skal jag byggt upp?

Vem är jag om jag inte är passiv och finns där för alla andra? Vem är jag om jag vågar stå i min egen kraft och tala med säkerhet? Det känns långt borta eller hur?

Vi kom inte ner här på jorden för att låta andra styra över oss och vårat liv. Vi lever detta liv bara en gång så låt oss leva fullt ut, njuta fullt ut och vara den vi är menade att vara. Lämna kvar lite från den tunga ryggsäcken och fyll på med lätthet och kärlek istället. Du förtjänar att må bra och stå i din egen kraft. Tänk hur många människor du kan hjälpa när du själv mår bra?

Med kärlek, Charlotte